Επιστροφές

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

·      Στην περίπτωση που το προϊόν σας είναι λανθασμένο σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής

Μπορείτε να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς, εντός δέκα (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Η επιστροφή λανθασμένου προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Αφού παραλάβουμε το προϊόν και πιστοποιήσουμε ότι όντως είναι λανθασμένο, θα προχωρήσουμε στην επιστροφή του αντιτίμου, με βάση τον τρόπο επιστροφής που θα έχουμε συνεννοηθεί, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής που εμείς θα πληρώναμε για να στείλουμε το προϊόν.

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.

·      Στην περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα που έχετε λάβει έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής

·      Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

·      Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.

·      Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής

·      Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής του κάρτας.

·      ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στα τηλέφωνα μας είτε μέσω email.

·      Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι: Κορίνθου 309, Πάτρα Τ.Κ.26221

 

 

 

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς καμία χρέωση πριν την ημερομηνία αποστολής από την εταιρεία μας. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που χρησιμοποιήσατε για την παραγγελία είτε μέσω τηλεφώνου σε εργάσιμες ώρες (ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματός μας).